I disse dage afholdes der valg til forældreråd og forældrebestyrelser i mange af vores daginstitutioner i København. Det er vigtigt at forældresamarbejdet kommer godt fra start og derfor sætter vi den kommende tid fokus på arbejdet i forældreråd- og bestyrelser.

Du kan naturligvis, som altid, tage kontakt til os pr. mail eller telefon, hvis du savner viden eller har konkrete spørgsmål til din rolle som forældreråds- eller bestyrelsesrepræsentant.

Københavns Forældreorganisation er en børnepolitisk interesseorganisation. Vi varetager børn og forældres interesser politisk og konkret i hverdagen og vi spænder over børn i alderen 0-18 år, med fokus på institutionerne.

Nu hvor du er blevet valgt ind i et forældreråd/ -bestyrelse kan du få indflydelse på dit barns dagligdag. Sammen med personale og leder sikre du at vi får de bedste daginstitutioner i København! I KFO har vi stor erfaring med arbejdet i Forældreråd/-bestyrelser – og vi vil gerne dele denne!

Så; tøv ikke med at tage kontakt hvis der er noget du går og tumler med!

Københavns Kommunes velkomst til forældre

Kontaktoplysninger på KFO