Kære forældre

Vil du dele dine oplevelser med opstart af dit første barn i dagtilbud, så rammerne for forældresamarbejde kan forbedres? Det har du muligheden for nu, hvor Børne- og Ungdomsudvalget har startet en proces, der skal forbedre rammerne for forældresamarbejde. En del af det er samtaler med forældre/forældrepar.

Forvaltningen søger derfor forældre, som inden for det seneste halve år har opstartet deres første barn i dagtilbud, hvor forældrene ikke sidder i forældreråd eller forældrebestyrelse, som har lyst til at dele deres oplevelser omkring det at vælge daginstitution, skrive sit barn op og følge barnets opstart – med særligt fokus på samarbejdet mellem kommunen og forældre. 

Form: én samtale pr. forældre/forældrepar med konsulenter fra Børne- og Ungdomsforvaltningen.

Placering: samtalen kan foregå hjemme hos jer eller hos forvaltningen på Nyropsgade.

Datoer: fra midten af september og indtil midten af oktober.

Deltagere: begge forældre er meget velkomne, men en af forældrene er også godt.

Tidsrum: som udgangspunkt er ønsket, at samtalerne foregår i løbet af dagtimerne. Ved nærmere aftale kan en samtale i løbet af aftentimerne også være en mulighed.


Hvis du/I har lyst på at deltage eller har uddybende spørgsmål, kan I kontakte konsulent Sigurd Klausholt-Larsen på telefon 30 57 81 51 eller skrive til sy8h@kk.dk.


KFO er forældrenes repræsentant og talerør over for samarbejdspartnere og beslutningstagere i Københavns Kommune

Følg med på facebook eller her på siden.


Husk at du altid må kontakte os med spørgsmål – både om hvordan man konkret kan håndtere hændelser i ens barns daginstitution, og vi hjælper gerne med opklaring af regler og information om politiske forhold i København. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Vi tilbyder desuden skræddersyede workshops til forældreråd/bestyrelser. Du kan læse om vores workshops her.

For akutte henvendelser har Forældrenes Landsorganisation, FOLA, en anonym forældrerådgivning. Du finder FOLAs forældrerådgivning her.