Politikerne er lige nu ved at forhandle budgettet for 2023 i København. Vi opfordrer politikerne på børne- ungeområdet til at rulle den øgede forældrebetaling i KKFO’erne tilbage eller i det mindste give børnene mere kvalitet i deres fritidsordning for pengene. Derudover er KFO bekymret for forældresamarbejdet i de Københavnske dagsinstitutioner. Efter Corona er forældresamarbejde nogle steder stagneret og vi booste samarbejdet både om det enkelte barn og i rådene og bestyrelserne. Giv bestyrelseskompetencen tilbage til de enkelte enheder og giv lidt til at vi kan kickstarte forældresamarbejdet i dagsinstitutioner eks. ved penge til sociale arrangementer. Og så er der lige de fysiske rammer – under Corona så vi tydeligt hvad øget rengøring kan gøre for indeklima og sygdom og fravær hos både børn og personale. I KFO vil vi gerne op på det rengøringsbudget som institutionerne havde under Corona; ja, det var sådan set det niveau, som Sundhedsstyrelsen anbefaler. Så mere rengøring – til gavn for os alle sammen. Læs hele KFOs politiske oplæg til budgetforhandlingerne her.
Hvis forældrene skal betale mere for SFO i København, så vil vi have noget for pengene!