Vi så heldige, at samtlige partier i København, uden undtagelse, gerne vil prioritere et godt børneliv. Det er dejligt! men det betyder også, at vi godt kan tillade os at forvente en del af vores københavnske byrødder.

Så for at få nuancerne med, partierne imellem, har vi valgt at spørge nogle ret konkrete spørgsmål, så man også kan spørge kandidaterne ind til hvordan de så vil arbejde for at sikre, at børnelivet i institutionerne lever op til løfterne, efter valget.

Listen opdateres løbende, som svarene fra partierne tikker ind.


Tilbage til KommunalvalgsforsidenKFO er forældrenes repræsentant og talerør over for samarbejdspartnere og beslutningstagere i Københavns Kommune

Følg med på facebook eller her på siden.


Husk at du altid må kontakte os med spørgsmål – både om hvordan man konkret kan håndtere hændelser i ens barns daginstitution, og vi hjælper gerne med opklaring af regler og information om politiske forhold i København. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Vi tilbyder desuden skræddersyede workshops til forældreråd/bestyrelser. Du kan læse om vores workshops her.

For akutte henvendelser har Forældrenes Landsorganisation, FOLA, en anonym forældrerådgivning. Du finder FOLAs forældrerådgivning her.