Institution/person

Man kan enten være medlem som enkelt person eller som institution. En institution kan melde sig ind, hvis et flertal i enten forældreråd eller forældrebestyrelsen beslutter det.

Institutioner kan tilmelde sig via siden her

Du kan indmelde dig som personligt medlem via siden her

Kontingent

Et personligt medlemsskab koster 95,- kr. om året. Et institutionsmedlemsskab koster 1425,- kr. om året for store institutioner og 975,- for små institutioner (under 50 børn). Opkrævningen falder i begyndelsen af året.

Deltag aktivt

Hvis du er interesseret i at deltage i KFOs bestyrelsesarbejde, så duk op på næste generalforsamling – jo flere vi er des bedre! Tjek vores kalender, tilmeld dig nyhedsbrevet , kontakt os via facebook – hvad end der passer dig!

Hvis du har lyst til at deltage aktivt i KFO’s arbejde, men ikke har lyst til en fast bestyrelsespost eller et fast ansvarsområde, så er du velkommen til at kontakte bestyrelsen. Vi løfter mange forskellige opgaver inden for mange forskellige områder, så har du nogle specielle kompetencer, er du også meget velkommen til at skrive det til os, så vi evt. kan kontakte dig på et tidspunkt. Det kunne fx være en rap pen, pædagogisk indsigt, faglige kompetencer indenfor sprog, motorik, integration eller andet.